Понуди
Карловиот мост, споменикот на Карло IV, Вацлавскиот плоштад, Староградскиот плоштад со познатиот астрономски часовник – Орлој, градската куќа, Тунската црква, споменикот на Јан Хус, куќ...
Приказната продолжува за Византион...Византија...Константинопол...Цариград...Истанбул...единствена метропола во Светот која се наоѓа на два Континента, Европа (Тракија) и Азија (Анадоли...
Фиренца – лулката на ренесансата, градот на “Давид“ на Микеланџело, на “Раѓањето на Венера” на Ботичели, градот во кој Данте го започнал создавањето на италијанскиот литературен јазик.
Хотел Тринити - Банско
Хотел Сент Џорџ - Банско
ALL SEASONS CLUB - Банско
Хотел Вихрен Палас - Банско
Хотел Гардениа - Банско
Хотел Евелина Палас - Банско
Хотел Астера - Банско
Хотел Пирин Голф - Банско
Хотел Лаки - Банско
ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 11-ми Oктомври Premier Luxury Mountain Resоrt 5*-Bansko Термин:10.10-12.10/15 | 2 ноќи
ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 11-ти Октомври Хотел Zara 4* Банско Термин:10.10-12.10/15 2 ноќи
Карловиот мост, споменикот на Карло IV, Вацлавскиот плоштад, Староградскиот плоштад со познатиот астрономски часовник – Орлој, градската куќа, Тунската црква, споменикот на Јан Хус, куќ...
Разглед на убавините на градот: Замокот Сфорцеско, пешачката улица Данте, Плоштадот Дуомо и Катедралата Дуомо, Galleria Vittorio Emanuele што ги поврзува Катедралата Дуомо и една од нај...
СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ И ПАКЕТИ
Парк Хотел Пирин***** - Сандански ЕСЕНСКИ ПАКЕТ
Парк Хотел Пирин*****- Сандански ПАКЕТ ЗИМА
Парк Хотел Пирин***** - Сандански РЕЛАКС ПАКЕТ
Парк Хотел Пирин 5*- Сандански СПА пакет
Пристигнување во Лидо ди Јесоло во претпладневните часови. Краток одмор.Заминување на групата за Венеција-позната како Град на Водата,Град на Гондолите,Град на Светлината,која едноставн...
ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ
Панорамско разгледување на градот: Споменикот на Милениумот, Операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, Парламентот, црквата "Св. Стефан", мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската ...
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Карловиот мост, споменикот на Карло IV, Вацлавскиот плоштад, Староградскиот плоштад со познатиот астрономски часовник – Орлој, градската куќа, Тунската црква, споменикот на Јан Хус, куќата на Франц Кафка, Прашката кула, Универзитетот на Карло IV, Националниот музеј, Горниот град: дворецот Храдчани, катедралата Св. Вито,Претседателската палата...
Приказната продолжува за Византион...Византија...Константинопол...Цариград...Истанбул...единствена метропола во Светот која се наоѓа на два Континента, Европа (Тракија) и Азија (Анадолија).
Фиренца – лулката на ренесансата, градот на “Давид“ на Микеланџело, на “Раѓањето на Венера” на Ботичели, градот во кој Данте го започнал создавањето на италијанскиот литературен јазик.
Пристигнување во Лидо ди Јесоло во претпладневните часови. Краток одмор.Заминување на групата за Венеција-позната како Град на Водата,Град на Гондолите,Град на Светлината,која едноставно плени со своите разнобојни палати,канали,безброј мостчиња,тесни улички,мали плоштади кои гарантирано ќе ве воодушеват.
Панорамско разгледување на градот: Споменикот на Милениумот, Операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, Парламентот, црквата "Св. Стефан", мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата, црквата "Св. Матејас", Рибарската тврдина...
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има 40 моментално присутни.