ULTRA LAST MINUTE LEFKADA 10.08.2016

 

ПРОМОЦИЈА !!!


ЛЕФКАДА


термин: 15.09 - 22.09.2016


Поаѓање на 14.09.2016

 

 

 


вила АНДРЕАС - Никиана


1/2 студио/соба = 65 еур / по лице со превоз.


1/4 апп со кревети на спрат =  65 еур / по лице со превоз.


трето и четврто лице плаќаат само превоз.

 

 

 

 

 

 

вила МАРИНОС - Нидри


1/3 студио = 65 еур / по лице со превоз.

1/4 апп = 65 еур / по лице со превоз.

трето и четврто лице плаќаат само превоз.

 

 

 

 

 

Напомена:
Цените се по лице за 7 ноќевања
Превоз доколку се користи се доплаќа 40 евра по лице (се поаѓа на 15/09)


 

 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Фиренца – лулката на ренесансата, градот на “Давид“ на Микеланџело, на “Раѓањето на Венера” на Ботичели, градот во кој Данте го започнал создавањето на италијанскиот литературен јазик.
Понуди на вашиот Е-Маил
Има 169 моментално присутни.