Понуди
АПРИЛСКА ПРОМОЦИЈА !!! ПЕФКОХОРИ ВИЛА КОНСТАНТИН Лукс
Специјална промоција за Лефкада, вила Евридики - Агиос Никитас.
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ХОТЕЛИ ГРЦИЈА 20% попуст 199 евра по особа за 7 полупансиони.
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ГРЦИЈА ЛЕТО 2018 Приватно сместување – сопствен закуп
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА!!!
Вила Константин ЛУКС се наоѓа на сама плажа во мирниот дел на Пефкохори. Вилата располага со мезонети – дневен престој со кревет на извлекување и кујна, по скали во галерија (горен дел)...
Вила МОЛОС БИЧ ЛУКС се наоѓа на 100 метри од Молос бич - најпознатата плажа во Ханиоти. Вилата располага со дуплекс апартмани со две и три спални.
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
АПРИЛСКА ПРОМОЦИЈА !!! ПЕФКОХОРИ ВИЛА КОНСТАНТИН Лукс
Хотели Грција за 1-ви Мај и Св. Кирил. Гранд Отел - Ханиоти Калипсо - Ханиоти Тропикал - Ханиоти Ал Маре - Полихроно
Приватно сместување во Ханиоти.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.