Контакт

 

Улица Никола Кљусев бр.3 
1000 Скопје Македонија


тел: +389 02/ 3132 312

           +389 02/ 3109 448   

        +389 02/ 312 15 31

        +389 02/ 312 15 30

        +389 02/ 312 87 77

        +389 02/ 312 87 76

моб: +389/78 653 581

    e-mail:


[email protected]


 [email protected]

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

ПОН - ПЕТ од 09:00 до 18:00ч.

САБОТА од 09:00 до 14:00ч.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
АПРИЛСКА ПРОМОЦИЈА !!! ПЕФКОХОРИ ВИЛА КОНСТАНТИН Лукс
Хотели Грција за 1-ви Мај и Св. Кирил. Гранд Отел - Ханиоти Калипсо - Ханиоти Тропикал - Ханиоти Ал Маре - Полихроно
Приватно сместување во Ханиоти.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.